Varasthoylly täynä matkaiuluvaunujen takavaloja

Kävin eilen varastomyymälässä jossa myytiin kaikenlaista. Kun kirjoitan kaikenlaista, niin tarkoitan todella kaikenlaista. Matkailuvaunujen takavalo oli esimerkiksi yksi tavara jolle löytyi oma varastohylly. Että määrätylle tavaralle oli oma hylly, ei ollut mikään erikoisuus tässä varastomyymälässä, myymälä oli täynnä hyllyjä jotka sisälsivät eräänlaista tuotetta. Kysytty varastomyymälä on noin sanottu diverssi kauppa, joka tarkoittaa että myymälän yhdessä päässä löydät koiranruokaa ja toisessa päässä löydät tv-antennit. Kävin varastomyymälässä koska heillä myydään proteiinijauhetta jota itse käytän. Koska käyn ulkoilemassa paljon ja urheilen joka päivä, tarvitsen proteiinijauhetta saadakseni enemmän lihastenrakenteista proteiinia. Proteiinijauhetta on superhelppo käyttää. Ainoa mitä tarvitsen tehdä on että sekoitan sen veteen ja ravistan, joten minulla on proteiinijuoma, jonka, voin ottaa mukaan kuntolenkilleni. Proteiinijauhemerkkiä jota käytän, myydään eri koissa L, XL ja XXL. L sisältää 10 kg proteiinijauhetta, XL sisältää 15 kg proteiinijauhetta ja XXL sisältää 20 kg proteiinijauhetta. Itse ostan koon L, koska 10 kg hyvästinkin riittää jonkun kuukauden. L on myös halvin näistä kolmesta koista. On varmaan pituudessa edullisempaa osta joku isommista koista, mutta en ole tähän saakka huomannut mitään suurempaa rahallista tappiota ostaessa pienempää kokoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *